Sexuell Hälsa ·

Regnbågspodden

Lyssna på vår nya podd med våra barnmorskor Karin Wrangsell som är ansvarig för Regnbågsverksamheten på Mama Mia Söder och Lotta Andreasson Edman, vård och verksamhetsutvecklare på Mama Mia.

Regnbågspodden tar upp HBTQI frågor ur ett både personligt och professionellt perspektiv. Tyngdpunkten läggs på det personliga planet, med samtal och egna erfarenheter belyser vi HBTQI ur många perspektiv.

Podden vänder sig till HBTQI personer, regnbågsfamiljer, vårdfolk eller personer som bara tycker det är kul att lyssna. Vi kommer att ta upp ämnen som är Varför heter det HBTQI personer och kan verkligen alla identifiera sig med detta? Vad är bisexualitet och varför mår bisexuella kvinnor sämre än homosexuella och heterosexuella kvinnor? Vad är egentligen queer? Varför tar trans över, så nu får vi inte ens säga kvinnor längre? Vad innebär det att leva i en kultur som inte accepterar homosexualitet? Och mycket annat.

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

BrolinWestrell

Vi erbjuder företag stöd vid utveckling, omställning och kris. Stöd för såväl medarbetare och chefer som ledning. Vi finns i Stockholm.

Till BrolinWestrell

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab

Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård.

Läs mer om oss