Bilden beskriver en gravid kvinna som håller sina händer på magen.

Välkommen till Mama Mia Skåne

Vi finns i många städer runt om i hela Skåne. Vi är ackrediterade av Region Skåne och alla besök hos oss är kostnadsfria. Våra värdeord är empatisk, engagerad och kompetent och för oss är det oerhört viktigt att du känner att de genomsyrar alla våra mottagningar. Vi finns här för just dig och er och vi brinner för att ni ska känna er trygga och omhändertagna av all vår personal. Varmt välkommen till oss!

Vi finns alltid nära dig, genom livet.

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss och varandra.

Aktuellt

Bilden beskriver Mama Mia Klara Lunds byggnad.
Barnhälsovård, Graviditet ·

Klarakliniken flyttar och blir Mama Mia Kl...

Mama Mia Klara Lund BVC och BMM flyttar till nya lokaler ...

Mamma och barn som myser i en säng
Barnhälsovård ·

Mama Mia BVC bidrar med goda exempel

Våra BVC enheter utvecklar barnhälsovården nationellt.

Mama Mia podden
Amning, Barnhälsovård, Cellprovtagning, Första tiden med barn, Fosterdiagnostik, Graviditet, Klimakteriebesvär , Könssjukdomar, Preventivmedel, Sexuell Hälsa, Ultraljud, Underlivsbesvär, Vaccinationer för barn, Vård efter förlossning, Kursutbud ·

Lyssna på Mama Mia podden

Olika professioner inom Mama Mia guidar och vägleder.

Bilden beskriver ett barn som får ett plåster på sin överarm.

Mama Mia Klara Vaccinationsmottagning i Lund

Vart du än bor i Skåne är det enkelt att ta sig till Mama Mias Vaccinationsmottagning i Lund. Vi kan vaccinera hela familjen samtidigt och är vana vid att vaccinera barn. Mottagningen ligger i samma lokaler som Mama Mia Klara Lund BVC och Barnmorskemottagning, Brunnshögsgatan 30 i Lund. Välkommen! Du som är född 1994-1999 och önskar få kostnadsfri HPV-vaccin ska inte boka tid hos oss via vår Vaccinationsmottagning. Du kan istället boka dig via denna länk: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/mama-mia-klara-lund-barnmorskemottagning-18668/hpv-vaccination-2967167

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

Mama Mia Hus
Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård.

Läs mer om oss

Mama Mia Vårdcentral
Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab