Underlivsbesvär

Vi på Mama Mia har barnmorskor tillgängliga för dig som behöver råd kring ditt underliv. Har du en annorlunda flytning? Har du klåda eller sveda i underlivet eller luktar ditt underliv illa? Vaginal torrhet eller misstänkt bakteriell vaginos? Gör det ont när du har sex? Bölder, utslag och sår i underlivet?

Vi kan alltid hjälpa till att titta, bedöma, råda och ge egenvårdsråd. Är det så att vi inte kan hjälpa dig vidare med ditt problem eller bedömer att dina besvär behöver vidare undersökning av en läkare kan vi guida dig vidare till rätt instans.

Vi har en sexolog inom Mama Mia dit vi kan ge tid om vi barnmorskor inte kan hjälpa dig med problem vid samlag.

Tänk på att vi inte kan behandlad urinvägsinfektion om du inte är gravid, då hänvisas du till vårdcentral. Vi kan inte heller hjälpa till med oklar nedre buksmärta, blödningar efter klimakteriet eller utebliven menstruation (om man inte har preventivmedel), det är då en gynekolog med tillgång till ultraljud som kan göra dessa bedömningar.

Har du besvär, är du välkommen att boka en tid för ett fysiskt besök hos oss där vi kan bedöma och hjälpa dig på plats.

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

BrolinWestrell

Vi erbjuder företag stöd vid utveckling, omställning och kris. Stöd för såväl medarbetare och chefer som ledning. Vi finns i Stockholm.

Till BrolinWestrell

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab

Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård.

Läs mer om oss