Kontinuerligt stöd

På Mama Mia Klara Lund arbetar barnmorskor som även jobbar med hemförlossning eller som följer med till förlossningsavdelningen som stöd. I ett samarbete mellan Mama Mia och Föda i Skåne finns möjlighet att träffa samma barnmorska under graviditet, förlossning och efter att ert barn är fött. Prata med oss om du vill veta mer!

Nedan beskrivande text finns även att hitta på Föda i Skånes hemsida. Där kan du också läsa mer om hur det går till och vad det kostar att föda hemma.

En del har en övertygelse om att det är naturligt och tryggt att föda hemma, vare sig det är första eller fjärde barnet. Kanske har man fött på en förlossningsavdelning tidigare och inte fått det stöd eller den tid man behövde. Kanske har man varit med om situationer i sitt liv som innebär att man har en sjukhusrädsla. Eller så har man kanske hört att det finns alternativ till dagens traditionella förlossningsvård, det vill säga hemfödsel.

Alla vill inte och alla bör inte föda hemma. Men för de kvinnor som är friska, har en okomplicerad graviditet och en önskan att föda hemma med stödet från sina närmsta finns vi här för att erbjuda er tryggheten med erfarna barnmorskor under er födsel.

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

Mama Mia Hus
Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård.

Läs mer om oss

Mama Mia Vårdcentral
Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab