Våra digitala kurser för dig som är blivande eller nybliven förälder

Här hittar du digitala kurser om graviditet, förlossning, amning, föräldraskap, relationer, träning och återhämtning. Vi vill ge dig värdefull kunskap och få dig att känna dig trygg, oavsett om du väntar barn eller är nybliven förälder.

Graviditet och förlossning

Vi vet av erfarenhet att förlossningen ofta upplevs mer positivt om man har förberett sig ordentligt, både mentalt och fysiskt. Vi vill gärna dela med oss av kunskap, råd och tips! Tiden innan förlossningen kan fyllas av både förväntan och oro. Tillsammans med oss på Mama Mia får du stöd och vägledning inför din förlossning.

Amning

Inför och under amning, se den här lilla filmen om amning och det nyfödda barnet, både när du är gravid eller som nybliven förälder. 

Föräldraskap och relationer

En film om er nya schemaplanerare. Det händer mycket när man får barn, ibland tror man att livet ska vara precis som vanligt men med en ny familjemedlem. Det är bra att vara förberedd på att det blir en tid av förändring.

Träning och återhämtning

Vi får många frågor på våra barnmorskemottagningar om träning och återhämtning efter en graviditet. I den här filmen får ni Tips och råd på hur ni kan komma tillbaka.

På uppdrag av Region Stockholm

Mama Mia Stockholm

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

Mama Mia Hus
Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, barn- och kvinnohälsa, psykiatri och företagshälsovård.

Läs mer om oss

Mama Mia Vårdcentral
Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab