Första tiden med barn

Att få barn, oavsett om det är första gången eller inte är kan vara omvälvande och mycket nytt. Barnet är helt beroende av sin förälder och utvecklas tillsammans med dig och andra som finns runt omkring er.

Vi på Mama Mia BVC vill gärna vara en del av er första tid med ert nyfödda barn. Det kan vara att fungerar som bollplank vid frågor kring sömn, skrik eller oro men också att vara ett extra par ögon som också kan se och bedöma allt från prickar till bajs. Då vi vet att ca 10% av alla föräldrar drabbas av nedstämdhet i samband med barnafödande är detta också något som självklart Mama Mia BVC finns där och guidar, stöttar och eventuellt hjälper vidare med. Alla föräldrar erbjuds individuella besök med fokus på sitt mående kopplat till föräldraskapet.  

Kontakta gärna Mama Mia BVC när barnet är fött så bokar vi in ett första besök och fortsätter därifrån att bygga kontakten vidare. Här nedan finner ni också information som vi också kommer att gå igenom tillsammans under er första tid på Mama Mia BVC. 

Rådgivning för besvär hos barn

Här ger vi dig råd om vad du kan göra själv och vart du kan vända dig om ditt barn behöver vård. Råd om hur du kan göra när barnet är sjuk. Klicka på länkarna för att läsa mer.

Det sjuka småbarnet

Eksem hos barn

Ont i magen

Förstoppning hos barn

Magsjuka hos barn

Mjölkkänslighet

Urinvägsbesvär hos barn

Infektionskänslighet

Öroninflammation hos barn

Viktiga länkar:  

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

BrolinWestrell

Vi erbjuder företag stöd vid utveckling, omställning och kris. Stöd för såväl medarbetare och chefer som ledning. Vi finns i Stockholm.

Till BrolinWestrell

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab

Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård.

Läs mer om oss