Preventivmedel

Det finns preventivmedel för alla, men det är inte alltid lätt att hitta rätt och kan ta tid att prova sig fram till vad som passar bäst. Hos oss får du vägledning att hitta det preventivmedel som passar dig just dig.

Till oss kan du komma, oavsett vart du är listad, om du behöver hjälp med p-piller, spiral, p-stav. På 1177 kan du boka tid för antingen nyförskrivning eller receptförnyelse. Vid nyförskrivning har vi lite extra tid på oss att diskutera fram vilket preventivmedel som är det bästa för dig. Om du önskar spiral eller p-stav vill vi att du ringer och bokar tid, eller mailar oss via 1177.

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

BrolinWestrell

Vi erbjuder företag stöd vid utveckling, omställning och kris. Stöd för såväl medarbetare och chefer som ledning. Vi finns i Stockholm.

Till BrolinWestrell

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab

Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård.

Läs mer om oss