Har du problem med underlivet?

Det är vanligt med obalans i underlivet alltifrån, smärta, flytningar, utslag, klåda och blödningar. Vi på Mama Mia har barnmorskor tillgängliga för dig som behöver råd kring ditt underliv.

Det är vanligt med obalans i underlivet alltifrån, smärta, flytningar, utslag, klåda och blödningar. Ta kontakt med din barnmorskemottagning. Efter ett samtal och kanske en undersökning löser sig ofta mycket. Klådan var kanske en svamp som det finns receptfria mediciner emot. Utslaget var kanske en liten finne i en hårsäck som kommer att försvinna inom några dagar och flytningen berodde på obalans och medicin ordineras av en av våra läkare. Om det inte går att få hjälp på plats, hänvisas du alltid vidare till lämplig gynekolog.

Hos oss barnmorskor kan du som är rädd för gynekologisk undersökning känna dig trygg! Vi har lång erfarenhet av undersökningar och är lyhörda för dina tidigare upplevelser. Vi utgår från dina önskemål i utformningen av undersökningen och har möjlighet att avsätta längre tid än vid ordinarie tidsbokning för cellprov, klamydiatest, spiralinsättning mm. Vi kan även boka ett första besök där vi enbart går igenom hur undersökningen ska gå till.

Om du har en smärtproblematik i underlivet och därav har svårt att genomföra en undersökning hänvisar vi i första hand till Vulvaenheten på Akademiska Sjukhuset.

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

Mama Mia Hus
Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, barn- och kvinnohälsa, psykiatri och företagshälsovård.

Läs mer om oss

Mama Mia Vårdcentral
Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab