Mama Mia Startsida

Välkommen till Mama Mia

Var du än befinner dig i livet, vi finns här för din skull. Vi eftersträvar att alla våra verksamhetsområden ska finnas på alla våra mottagningar. Några mottagningar är små, andra är nya. Om det inte finns det som du söker på det stället du bor hänvisar vi till närmaste mottagning.

Digital vård Mama Mia

Välkommen att träffa oss online

Träffa oss snabbare och smidigare i vår online-tjänst. Du träffar oss via chatt eller video vad det än gäller, var du än är och när det passar dig. Och skulle det behövas, ser vi till att du får ett fysiskt besök på din mottagning.

1. Välj din region

2. Välj område

3. Välj din mottagning

Hittar du inte din mottagning?

Prima Vård arbetar aktivt med att få alla sina mottagningar digifysiska och adderar kontinuerlig nya mottagningar i vård online. Du kan alltid hitta din mottagning och söka vård via telefon.

Hitta en Mama Mia-mottagning!

Var du än befinner dig i livet, vi finns här för dig

Sexuell Hälsa

Sexuell Hälsa

Här är alla välkomna oavsett kön, könsidentitet eller sexuell läggning. Vi erbjuder testning, provtagning och samtal kring sexuell hälsa.

Ultrasound

Ultraljud

Våra erfarna ultraljudsbarnmorskor och läkare har specialistkompetens och arbetar med den senaste tekniken. Du som är inskriven på någon av våra Mama Mia mottagningar får göra kostnadsfritt ultraljud på någon av våra ultraljudsmottagningar.

Baby

Barnavårdcentral

Vi på BVC sätter ditt barn i fokus och ser till helheten där föräldrar och syskon är viktiga delar. Vi följer ditt barn från nyfödd till dess att barnet börjar skolan.

Aktuell information

11 maj 2021, 14:05

Vaccination av gravida mot Covid-19

Enligt beslut från Folkhälsomyndigheten kan nu alla gravida erbjudas vaccin mot Covid-19 i fas fyra och i samma åldersordning som övriga individer.
Läs mer
11 maj 2021, 14:05

På grund av rådande Coronapandemi

Läs mer

Vi hjälper dig när du behöver vård

Vårdcentral & Rehab

Vi finns på flera platser i Sverige och vi erbjuder en bred vårdkedja. Genom att erbjuda många olika professioner under samma tak kan vi minska din väntetid inom vården.

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Var du än befinner dig i livet. Vi finns här för din skull. Mama Mia välkomnar mångfald, vi är alla olika och unika. Hos oss får du ett varmt respektfullt, jämlikt, engagerat och empatiskt bemötande.

BrolinWestrell, Krishantering & Rådgivning

Vi erbjuder företag stöd vid utveckling, omställning och kris. Stöd för såväl medarbetare och chefer som ledning. Professionellt och diskret.

Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.