Har du problem med underlivet?

Det är vanligt med obalans i underlivet alltifrån, smärta, flytningar, utslag, klåda och blödningar. Vi på Mama Mia har barnmorskor tillgängliga för dig som behöver råd kring ditt underliv.

För dig med slida: Det är vanligt med obalans i underlivet. Alltifrån smärta, flytningar, utslag, klåda och blödningar. Ta kontakt med din barnmorskemottagning om du upplever något av dessa besvär. Efter ett samtal och kanske en undersökning löser sig ofta mycket. Klådan var kanske var orsakad av en svampinfektion som det finns receptfria mediciner emot. Flytningen kanske berodde på bakteriell obalans och medicin ordinerats av en av våra läkare. Om det inte går att få hjälp på plats, hänvisas du alltid vidare till gynekolog.

Har du besvär eller smärta vid sex. Ta kontakt med Citymottagningen för Sexuella Hälsa. Där finns både barnmorskor, läkare och kurator.

För dig med penis: Har du flytning, utslag, klåda och/eller smärta ta kontakt med Citymottagningen för Sexuell Hälsa.

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

Mama Mia Hus
Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård.

Läs mer om oss

Mama Mia Vårdcentral
Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab