Graviditet ·

Inskrivningssamtal

När du har plussat på stickan bokar du ett inskrivningssamtal på någon av våra barnmorskemottagningar. Under inskrivningen träffar du oftast den barnmorska som kommer att följa dig under hela din graviditet och du har möjlighet att ställa frågor som du funderar över.

Under inskrivningssamtalet kommer prover att tas. Prover som blodtryck, urinprov och blodprov. Ni kommer också att planera in kommande besök och boka tider för nästa ultraljud och eventuellt ett KUB-test.

På besöket får du information om hälsa och livsstil när du är gravid. Du kommer att få tips på bra kost och eventuella kosttillskott som kan vara bra för dig under graviditeten.
En eventuell partner är mer än välkommen att delta på detta första möte.

Du kommer också att få fylla i en hälsodeklaration innan besöket, hälsodeklarationen finns att fylla i på mottagningen. Om du vill kan du skriva ut blanketten och fylla i den hemma, glöm då inte att ta med den till besöket.

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

BrolinWestrell

Vi erbjuder företag stöd vid utveckling, omställning och kris. Stöd för såväl medarbetare och chefer som ledning. Vi finns i Stockholm.

Till BrolinWestrell

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab

Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård.

Läs mer om oss