Bilden beskriver två små bebisfötter.

Välkommen till Mama Mia Söder BVC

Varmt välkomna till Mama Mia Söder BVC! Vi finns i nyrenoverade ljusa lokaler på på Magnus Ladulåsgatan 43, mitt på söder. Hos oss är hela familjen i fokus! Personalen består av erfarna 6 BVC- sjuksköterskor och Susanne vår läkare. Vi som arbetar här har ett stort engagemang i mottagningen och gör alltid vårt yttersta och det lilla extra för alla familjer. Vi har ett nära samarbete med Mama Mia Söder Barnmorskemottagning samt Nytorgets vårdcentral. Vid behov skriver vi remisser till t.ex. barnläkare, logopeder och fysioterapeuter. Våra fina lokaler ger oss möjlighet att ha många trevliga föräldragrupper utifrån allas behov, vi har bland annat regnbågsgrupper. I våra föräldragrupper erbjuds även barnsäkerhet inklusive HLR utbildning för alla ny listade familjer! Mama Mia arbetar på uppdrag av region Stockholm och utifrån det regionala barnhälsovårdsprogrammet. Vill du byta BVC till oss från t.ex. Barnängens BVC på Söder som stänger i oktober 2024 är du varmt välkommen att lista barnet via 1177 eller ringa till oss så bokar vi in en tid.

Kom i kontakt med oss på Mama Mia Söder BVC

Mama Mia Söder BVC flyttade i november 2023 till Magnus Ladulåsgatan 43-45. Där har vi nyrenoverade fina lokaler med ett stort grupprum där vi kan ha många trevliga föräldragrupper. Är ditt barn listat hos oss idag behöver du inte göra någonting utan ditt barn är fortsatt listad och kallas som vanligt, det kommer vara tydligt i sms påminnelse vilken adress besöket är. Har du ett nyfött barn eller vill gå på vårt BVC är du välkommen att ringa oss 08-50649078

Adress

Mama Mia Söder BVC

Magnus Ladulåsgatan 43, 118 65 Stockholm, Sverige

11865 Stockholm

Måndag - Fredag

08.00 - 17.00

Bilden beskriver en mamma med sitt barn på BVC.

Välj oss som din BVC mottagning

Det är alltid enklare för oss att hjälpa ditt barn både digitalt och fysiskt när man är listad på någon av våra mottagningar.

Hos oss kan vi hjälpa dig med

Mama Mia Online

Det ska vara enkelt att få råd och hjälp. Mama Mias BVC-sjuksköterskor hjälper dig var du än är.

Träffa oss online

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

Mama Mia Hus
Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, barn- och kvinnohälsa, psykiatri och företagshälsovård.

Läs mer om oss

Mama Mia Vårdcentral
Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab