Baby feet

Välkommen till Mama Mia Solna BVC

En mycket uppskattad mottagning dit det goda ryktet leder en. Ligger i Solna Business park där tvärbanan har en hållplats och också ett stenkast ifrån Sundbybergs Pendeltåg- och tunnelbanestation. Går också att ta bil. Här finns sju BVC sjuksköterskor med bred kompetens som gärna tar emot din familj. 

Vård Online

Det ska vara enkelt att få råd och hjälp. Våra BVC-sjuksköterskor hjälper dig var du än är.

Träffa oss online

Kom i kontakt med oss på Mama Mia Solna BVC

Adress

Mama Mia Solna BVC

Englundavägen 13

17141 Solna

Telefon

08-50649065

Måndag - torsdag

08.00 - 17.00

Fredag

08.00 - 15.30

Kontakt & Öppettider
Lista dig hos oss

Välj oss som din BVC mottagning

Det är alltid enklare för oss att hjälpa ditt barn både digitalt och fysiskt när man är listad på någon av våra mottagningar.

Vi hjälper dig när du behöver vård

Vårdcentral & Rehab

Vi finns på flera platser i Sverige och vi erbjuder en bred vårdkedja. Genom att erbjuda många olika professioner under samma tak kan vi minska din väntetid inom vården.

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Var du än befinner dig i livet. Vi finns här för din skull. Mama Mia välkomnar mångfald, vi är alla olika och unika. Hos oss får du ett varmt respektfullt, jämlikt, engagerat och empatiskt bemötande.

BrolinWestrell, Krishantering & Rådgivning

Vi erbjuder företag stöd vid utveckling, omställning och kris. Stöd för såväl medarbetare och chefer som ledning. Professionellt och diskret.

Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.