Bilden beskriver två små bebisfötter.

Välkommen till Mama Mia Kista BVC

Mama Mia Kista ligger mitt i Kista galleria. OBS vi flyttar till nya lokaler 25/3 Välkommen till Gullfossgatan 1C. På BVC arbetar specialistutbildade barnsjuksköterskor. Hos oss välkomnar vi familjer från alla världens hörn. Vi har föräldragrupper för alla, både på Engelska och Svenska. Vi har ett nära samarbete med kommun och familjestödjare i stadsdelen för att kunna ge föräldrar och barn ett så stort stöd som möjligt. Vi är även samlokaliserade med Mama Mia Kista BMM där vi har ett nära samarbete. Varmt välkomna att kontakta oss om du har ett nyfött barn eller är nyinflyttad ! 08-50649058 Mama Mia arbetar på uppdrag av region Stockholm och utifrån det regionala barnhälsovårdsprogrammet.

Kom i kontakt med oss på Mama Mia Kista BVC

Adress

Mama Mia Kista BVC

Gullfossgatan 1c, 164 40 Kista, Sverige

16440 Kista

Måndag - Fredag

08.00 - 17.00

Tisdagen den 26/3 flyttar vi mottagningen till nya lokaler, vår nya adress blir Gullfossgatan 1C i Kista. Du/ditt barn är fortfarande inskrivna hos oss!

Bilden beskriver en mamma med sitt barn på BVC.

Välj oss som din BVC mottagning

Det är alltid enklare för oss att hjälpa ditt barn både digitalt och fysiskt när man är listad på någon av våra mottagningar.

Bilden visar en mamma och en bebis.

Mama Mia Kista BVC

Vi arbetar utifrån nationella barnhälsovårdprogrammet. Mama Mia BVC anpassar utifrån era behov. Välkomna om du har ett nyfött barn eller har ett äldre barn du vill lista på Mama Mia Kista BVC. Hos oss är alla välkomna oavsett vart du bor!

Hos oss kan vi hjälpa dig med

Mama Mia Online

Det ska vara enkelt att få råd och hjälp. Mama Mias BVC-sjuksköterskor hjälper dig var du än är.

Träffa oss online

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

Mama Mia Hus
Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård.

Läs mer om oss

Mama Mia Vårdcentral
Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab