Bilden beskriver två små bebisfötter.

Välkommen till Mama Mia Klara Lund BVC

Klarakliniken har bytt namn och adress men det är samma härliga personal som nu istället möter dig på Mama Mia Klara Lund, Brunnshögsgatan 30! Vi har även Vaccinationsmottagning och Barnmorskemottagning. Använd knapparna nedan för att se vilka tjänster vi erbjuder, för att komma till Barnmorskemottagningen eller till vår Vaccinationsmottagningen.

Kom i kontakt med oss på Mama Mia Klara Lund BVC

Adress

Mama Mia Klara Lund BVC

Brunnshögsgatan 30

22482 Lund

Måndag

08.00 -16.00

Tisdag

08.00 -16.00

Onsdag

08.00 -16.00

Torsdag

08.00 - 18.00

Fredag

08.00 - 16.00

Välkomna till vår nya adress på Brunnshögsgatan 30! Ni kommer lättast hit med spårvagnen till hållplats Solbjer. Om ni kommer med bil så parkerar ni lättast i parkeringshuset vid Hemköp. Självklart finns det gott om cykelställ precis utanför!

Bilden beskriver en mamma och sitt barn på BVC.

Välj oss som din BVC mottagning

Det är alltid enklare för oss att hjälpa ditt barn både digitalt och fysiskt när man är listad på någon av våra mottagningar.

Bilden visar en bebis som får massage.

Babymassage

Vi erbjuder föräldrakurs i babymassage! Kursen kommer att hållas i liten grupp på Mama Mia Klara Lunds grupprum. Lämplig ålder på barnen är sex veckor till fyra månader. Kursen hålls på fredagar kl: 10.00 - 11:00. Vi startar nya kurser kontinuerligt, kontakta din BVC-sköterska för mer information. Priset för kursen är 500kr för 5 tillfällen (600 kr för ej listade barn). Anmälan sker till din BVC-sköterska.

Bilden beskriver en mamma och ett barn som sitter och myser tillsammans.

Vaccination

Hos oss möter du erfarna och trevliga sjuksköterskor med god kompetens inom vaccin och infektionssjukdomar och stor vana av att vaccinera både vuxna och barn. Gammal som ung är välkommen. Du som söker vaccin mot HPV, läs längre ned under "HPV-vaccination". Se aktuell prislista under Patientavgifter eller läs mer på vår knapp här: Vaccinationsmottagning.

Bilden beskriver Mama Mia Klara Lunds entré.

Mama Mia Klara Lund Barnmorskemottagning

Kostnadsfri barnmorskemottagning i Lund på uppdrag av Region Skåne. Hos oss finns erfarna och trygga barnmorskor som tillsammans med vår obstetriker erbjuder kompetens inom preventivmedelsrådgivning, klimakteriefrågor, cellprov, könssjukdomar och graviditet.

Hos oss kan vi hjälpa dig med

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

Mama Mia Hus
Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård.

Läs mer om oss

Mama Mia Vårdcentral
Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab