Bilden beskriver två små bebisfötter.

Välkommen till Mama Mia Östermalm BVC

Mama Mia Östermalm hittar du i vackra lokaler på Karlavägen 58. Mama Mia Östermalm BVC är Mama Mias äldsta barnavårdscentral, en barnavårdscentral med BVC sjuksköterskor som har en bred kompetens, lång erfarenhet och ett stort engagemang. Vi är samlokaliserade med Mama Mias andra verksamheter amningsmottagning, ultraljud, barnmorskemottagning och sexuell hälsa samt to cares husläkarmottagning. Mama Mia arbetar på uppdrag av region Stockholm och utifrån det regionala barnhälsovårdsprogrammet. Vi erbjuder föräldragrupper utifrån era behov, bland annat för förstagångsföräldrar, flergångsföräldrar, engelska grupper och självståendegrupper. Säg till oss om ni saknar något!? Mama Mia Östermalm är en familjecentral och vi har ett nära samarbete med kommunens familjebehandlare och områdets öppna förskolor så bli inte förvånad om du träffar oss där ! Vi samarbetar även med barnläkarmottagningar, sjukgymnaster, logopeder, dietister mm. Kurser i barnsäkerhet - Barn HLR och luftvägsstoppkurser erbjuds kostnadsfritt till er som är listade på Mama Mia Östermalm BVC.

Kom i kontakt med oss på Mama Mia Östermalm BVC

Adress

Mama Mia Östermalm BVC

Karlavägen 58, våning 1

11449 Stockholm

Måndag - fredag

08.00 - 17.00

Bilden beskriver en mamma med sitt barn på BVC.

Välj oss som din BVC mottagning

Det är alltid enklare för oss att hjälpa ditt barn både digitalt och fysiskt när man är listad på någon av våra mottagningar.

Mama Mia Östermalm familjecentral

Bilden beskriver en mamma med sitt barn som ligger och myser i en säng.

Östermalms första familjecentral

Mama Mia Östermalm BMM och BVC är med och startar upp Östermalms första familjecentral. Syftet med det utökade samarbetet och familjecentrerade tankesättet är att utveckla arbetssätt och genomföra insatser som främjar hälsa och förebygger ohälsa hos blivande föräldrar och hos små barn och deras föräldrar.

Hos oss kan vi hjälpa dig med

Mama Mia Online

Det ska vara enkelt att få råd och hjälp. Mama Mias BVC-sjuksköterskor hjälper dig var du än är.

Träffa oss online

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

Mama Mia Hus
Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, barn- och kvinnohälsa, psykiatri och företagshälsovård.

Läs mer om oss

Mama Mia Vårdcentral
Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab