Baby feet

Välkommen till Mama Mia Östermalm BVC

På Östermalms esplanad Karlavägen finner du en barnavårdscentral med BVC sjuksköterskor med bred kompetens och ett stort engagemang. Du möts av ett härligt gäng som brinner för att fortsätta utveckla Mama Mias äldsta barnavårdscentral. I samma hus och med nära samarbeten finns också flera av Mama Mias andra verksamheter så som barnmorskemottagning. 

Vård Online

Det ska vara enkelt att få råd och hjälp. Våra BVC-sjuksköterskor hjälper dig var du än är.

Träffa oss online

Kom i kontakt med oss på Mama Mia Östermalm BVC

Adress

Mama Mia Östermalm BVC

Karlavägen 60

11449 Stockholm

Telefon

08-50649048

Måndag - torsdag

08.00 - 17.00

Fredag

08.00 - 15.00

Kontakt & Öppettider
Lista dig hos oss

Välj oss som din BVC mottagning

Det är alltid enklare för oss att hjälpa ditt barn både digitalt och fysiskt när man är listad på någon av våra mottagningar.

Vi hjälper dig när du behöver vård

Vårdcentral & Rehab

Vi finns på flera platser i Sverige och vi erbjuder en bred vårdkedja. Genom att erbjuda många olika professioner under samma tak kan vi minska din väntetid inom vården.

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Var du än befinner dig i livet. Vi finns här för din skull. Mama Mia välkomnar mångfald, vi är alla olika och unika. Hos oss får du ett varmt respektfullt, jämlikt, engagerat och empatiskt bemötande.

BrolinWestrell, Krishantering & Rådgivning

Vi erbjuder företag stöd vid utveckling, omställning och kris. Stöd för såväl medarbetare och chefer som ledning. Professionellt och diskret.

Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.