Välkommen till Mama Mia Malmö Barnmorskemottagning

Välkommen till vår äldsta Mama Mia mottagning i Skåne. Vi öppnande upp våra portar 2012 och många, många personer har gått igenom våra dörrar. Många väljer att återkomma till oss under många år och för det är vi väldigt glada. 2019 flyttade vi till våra nya lokaler på Storgatan, mitt i city! Vi hoppas att just du ska känna dig välkommen hos oss. För oss är det viktigt att alla känner sig sedda och inkluderade hos oss och vi välkomnar varmt alla olika familjekonstellationer.

Kom i kontakt med oss på Mama Mia Malmö Barnmorskemottagning

Adress

Mama Mia Malmö Barnmorskemottagning

Storgatan 5, plan 2 (ovanför Vårdhuset)

21141 Malmö

Måndag

08.00 - 16:00

Tisdag

08.00 - 16:00

Onsdag

08.00 -16.00

Torsdag

08.00 - 16.00

Fredag

08.00 - 14.00

Vår mottagning

Vi är vår största mottagning med sex barnmorskor och två administratörer på plats. Vi har ultraljudsavdelning för gravida och erbjuder många kurser på plats. Vår BVC mottagning ligger tillsammans med oss på plan 2. Förutom allt som vi barnmorskor erbjuder med graviditetskontroller, preventivmedelsrådgivning, cellprovs- och STI-provtagning så har vi också klimakteriemottagning samt sexologmottagning.

Hos oss kan vi hjälpa dig med

Mama Mia Online

Det ska vara enkelt att få råd och hjälp. Våra barnmorskor hjälper dig var du än är.

Träffa oss online

Vi hjälper dig när du behöver oss

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia

BrolinWestrell

Vi erbjuder företag stöd vid utveckling, omställning och kris. Stöd för såväl medarbetare och chefer som ledning. Vi finns i Stockholm.

Till BrolinWestrell

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Till vårdcentral & rehab

Om Prima Vård

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård.

Läs mer om oss